Op vakantie naar de Dominicaanse Republiek

dominicaanse republiek zon zee strand en

De koudere maanden komen er alweer aan. De zomer is weer eens supersnel voorbijgegaan, zonder eigenlijk echt te hebben kunnen genieten van de zon. Natuurlijk waren er wel voldoende zonnige dagen, maar een echte warme periode is er niet geweest. Waardoor vele Nederlanders toch nog even willen genieten van de zon aan het einde van het jaar.

Vakantiebestemming met veel zon

Een vakantiebestemming waar je in de maand december nog super aangename temperaturen kunt verwachten is De Dominicaanse Republiek. Met een gemiddelde temperatuur van zo’n 25 graden in de laatste maand van het jaar, kun je er heerlijk vertoeven. Tevens kun je op deze manier nog even lekker wat zon opnemen, wat de aanmaak van vitamine D zal veroorzaken. Zo zul je niet alleen op vakantie een fijn gevoel hebben, maar ook lange tijd erna.

Veel te beleven in de Dominicaanse Republiek

Naast dat het geweldig lekker weer is in de Dominicaanse Republiek, is er ook genoeg te doen. De mooie stranden en de geweldige blauwe zee zijn natuurlijk enorm aantrekkelijk. Maar er zijn ook genoeg andere dingen te doen, waardoor je met een vakantie van 14 dagen, iedere dag wel een leuk uitstapje kunt maken.

Zo kun je er diverse musea bezoeken, genieten van de prachtige natuur, snorkelen of bijvoorbeeld een zeer interessante stadstour boeken. Op de website rondreizensantodomingo.nl kun je meer inspiratie opdoen van leuke excursies en activiteiten. De uitstapjes zijn goed beschreven in tekst en foto’s, waardoor je goed een indruk kunt maken of een bepaalde activiteit iets voor jou is.

Saona eiland een waar paradijs

Ondanks dat er vele geweldige uitstapjes zijn, waardoor een keuze maken erg moeilijk wordt als je maar een weekje de tijd hebt. Is het aan te raden om in ieder geval een dag in te plannen om het paradijs Saona te bezoeken. Er zijn verschillende dagexcursies naar dit eiland in een kraakheldere zee. Naast een mooi strand, is de natuur op het eiland ook geweldig. Waardoor het echt een plek in de Dominicaanse Republiek is welke je echt niet moet missen als je erbij in de buurt bent geweest.